nici de la 01.01. 2011 ianuarie nu este obligatoriu ca inspectorul sa isi puna semnatura pe ele?...SIGUR???:.....iar pt a avea drept de samnatura pe statele de plata, nu trebuie OBLIGATORIU studii de specialitate?...ca io cu umila mea psihologie, si cu dreptul in curs...vai-s`amar.......
...foarte interesant :O....mai am o intrebare....inspectorii RH vor fi obligati sa semneze si statele de plata, sau acestea pot fi semnate in continuare cei care se ocupa de contabilitate?.....
Buna seara...am o problema majora...firma la care lucrez, nu are aprobare de pastrare a carnetelor de munca si nici conditii de pastrare....am inteles ca de la 1 ian, itm-ul nu v-a mai primii acte aditionale, decizii incheiere a cim-ului, state de plata..etc.....in acest caz, eu unde depun situatiile? :sorry:
#-o:strong: de cand intra mai exact in vigoare noile coduri?....si cam ce-ar presupune schimbarea atat de trambitata...de codul muncii am nevoie la servici si la facultate,...de celelalte 2 doar in sesiune momentan.....dar vreau sa stiu si eu din ce sa invat ca s-apropie.......#-o
nu-s straina de astfel de lucruri, iar pe bucata mea de profesie, tin cu omul, il ajut cat pot, DA SI CAND MA CALCA PE BEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc pt indrumare.....nu stiu exact cat de competente sunt instantele astea, insa angajatii primesc mereu castig de cauza......sper sa se schimbe codul muncii si sa mai fie protejat si angajatorul, fiindca asa nu se mai poate.......:stunned: