avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARNETELE ASTEA DE MUNCA MA DISPERA...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARNETELE ASTEA DE MUNCA MA DISPERA...

Buna seara...am o problema majora...firma la care lucrez, nu are aprobare de pastrare a carnetelor de munca si nici conditii de pastrare....am inteles ca de la 1 ian, itm-ul nu v-a mai primii acte aditionale, decizii incheiere a cim-ului, state de plata..etc.....in acest caz, eu unde depun situatiile? :sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:38, 1 Decembrie 2010
se transmit online prin intermediul Revisal-ului ...
1. De ce trebuie sa depuneti undeva situatiile?
2. Vi se va usura munca, veti face un exemplar in minus din toate actele care le duceati pana acum la ITM, nu veti mai sta acolo la coada...
3. Veti scapa si de carnetele de munca dar nu va culcati pe o ureche ca aveti destule de facut in unitate.
4. Asa ca problema nu este majora, este minora, mica, mica de tot, ba chiar nici nu este o problema. :secret:
iar noul format al revisalului cand apare?
inseamna ca cim-ul v-a fi incheiat in 2 exemplare si nu v-a mai exista si stampila itm-ului pe el?
anamaria gurzau a scris:

inseamna ca cim-ul v-a fi incheiat in 2 exemplare si nu v-a mai exista si stampila itm-ului pe el?

Da, c.i.m. va fi incheiat in dublu exemplar si nu se va mai inregistra la ITM.

Alte discuții în legătură

Inregistrare act aditional la itm Alina Alina Alina Alina Buna ziua as vrea sa ma ajutati intr-o simpla problema suntem o societate de transport intern si international de marfa si avand in vedere criza care ne ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale neinregistrate la itm iu8lia3 iu8lia3 Buna seara Va supun atentiei urmatoarea situatie, cu rugamintea de a-mi spune daca este legal ceea ce se intampla sau daca este cazul sa-mi fac griji. Lucrez ... (vezi toată discuția)
C.m RELUM RELUM Ce se poate face in cazul in care angajatorul nu recunoaste ca este la el cartea de munca ?Am semnat un contract,dar nu am primit un exemplar (vezi toată discuția)