avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate anylad

Activitate anylad

sunt aceleasi daune ... :(
va multumesc frumos pentru raspunsuri!
sunt avocat... stagiar :"> cunoasteti, din practica, sa fi fost admisa o astfel de actiune (de completare)? si nu stiu nici cum as putea sa o intemeiez. m-am gandit sa incerc sa dau o interpretare in favoarea noastra articolului 20 alin 3 C.p.p...
actiunea civila a fost deja judecata de instanta penala, in temeiul art 998-999 C. civ. (fond si recurs). voiam sa stiu daca ne mai putem indrepta cu actiune si in fata instantei civile. stiu si ca exista autoritate de lucru judecat, dar, mai exista totusi vreo posibilitate?
Am urmatoarea speta: actiune civila promovata la instanta penala - ucidere din culpa - daune materiale si daune morale, fond si recurs. Partile civile nu sunt multumite de cuantumul daunelor morale. Gasesc vreun temei in baza caruia sa introducem actiune pentru aceste daune in fata instantei civile???
Multumesc frumos :)
Buna ziua,
Sunt avocat stagiar si as vrea sa o reprezint pe bunica mea in fata oricarei instante. Imi puteti spune, va rog, ce acte mi se cer la notar pentru intocmirea unei procuri in temeiul art. 68 alin. 5 C.p.c.?
Va multumesc!
Răspuns la discuția formare profesionala
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Avocat sunt si eu, dar sunt abia la inceput de drum asa incat mai am foarte multe lucruri de invatat, din foarte multe domenii. Va multumesc, inca o data :hugall:
Răspuns la discuția formare profesionala
Exact asta am observat si eu. Angajatorul este obligat... si daca isi incalca obligatiile ce se intampla???
Buna ziua,
As dori sa stiu ce sanctiune intervine in cazul in care angajatorul nu ii acorda salariatului sau dreptul de a participa la cursuri de formare profesionala. Mentionez ca salariatul este medic si are obligatia de a participa la aceste cursuri.
Multumesc
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
multumesc frumos! incep si eu sa ma luminez cu onorariile astea... :D
legat de sintezele care circula pe aici... pe langa faptul ca numai sinteze nu sunt (au cateva sute de pagini, deci nu ati avea timpul necesar sa le cititi) contin si foarte multe greseli. pentru "ceva" pe ultima suta de metrii, recomand codurile ;)