avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare la notar pentru procura in temeiul art. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare la notar pentru procura in temeiul art. 68 alin. 5 C.p.c.

Buna ziua,
Sunt avocat stagiar si as vrea sa o reprezint pe bunica mea in fata oricarei instante. Imi puteti spune, va rog, ce acte mi se cer la notar pentru intocmirea unei procuri in temeiul art. 68 alin. 5 C.p.c.?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anylad , utilizator 18:06, 4 Septembrie 2011
au fost cazuri de procuri generale,sau mandate ,date pentru reprezentare in instanta in general,insa eu am avut cazuri in care o simpla contestare din partea adversa s-a materializat prin neacceptarea in instanta pe motiv ca in procura sau mandat trebuie specificat nr de dosar
dar...fiind avocat,o puteti reprezenta la judecatorie,cu imputernicire de avocat,iar la tribunal si C.A. o reprezentati fara a pune concluzii decat in scris.
mult succes
Multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea în instanta a sotiei machis machis Care este temeiul legal în baza căruia un consilier juridic poate să-şi reprezinte soţia într-un proces în faţa tribunalului ? (vezi toată discuția)
Mandatul dat consilierului juridic ramy84 ramy84 Stie cineva cat costa o procura pentru mandatar conf. art. 67 C.p.c? Daca mandatarul este consilier juridic poate depune concluzii chiat daca este stagiar si ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta consilier juridic stagiar Filip Alexandru Filip Alexandru Stiu ca s-a mai dezbatut problema dar eu tot nu sunt lamurit.....Tinand cont ca legea nu prevede obligativitatea inscrierii in colegiul consilierilor ... (vezi toată discuția)