Depinde de legislatia care va fi in vigoare la momentul respectiv.
Nimeni nu iti poate garanta daca va trebui sau nu sa platesti scolarizarea. Lucrurile s-au tot schimbat de-a lungul timpului. Din cate stiu eu, asa e, faci Academia, apoi faci inca un an la o facultate de drept ca sa obtii si licenta in drept. Ai avantajul gasirii unui loc de munca imediat. In ceea ce priveste postul de procuror militar, eu nu mai tin minte cand am vazut ultima data locuri scoase la concurs pt acest tip de posturi. In ultimii ani, pt a ajunge pe acest post trebuie sa devii procuror civil ( sa fii magistrat cu Inm sau cu vechime - atentie, ca jandarm nu ai vechimea necesara), apoi sa soliciti transferul la un parchet militar si concomitent sa devii ofiter activ.
Revin ca sa iti mai spun ca, daca ai asemenea aspiratii, trebuie sa iti imbunatatesti gramatica semnificativ ( fara suparare).
1) complicat : ”facultatea de politie si sau jandarmerie”, nu are specialitatea juridică, nu poți fi jurist;
2) simplu : cu Facultatea de Drept, abilități specifice unui militar/cadru militar, supunerea la un control medical, cazier, o recomandare din partea cuiva unde lucrați/ați lucrat ca jurist, participarea la un concurs de ocupare a unor locuri de procuror militar (funcție de nr. de locuri, interesați-vă-ți la parchete militare direct sau prin interpuși), ajutor de la Dumnezeu, poate și ceva proptele.Restul, vine de la sine.Vă doresc succes deplin!
ce inseamna "ieftin"? de exemplu vinzarea sub pretul de productie este evaziune fiscala.
in al doilea rind nu cred ca puteti evita plata TVA - exportul catre offshore (ce jurisdictie?) nu inseamna eliminarea TVA. dimpotriva - il achitati tot statului roman
Are cumva sens sa dezbatem si aspectul moral? Sugestia dumneavoastra incalca drepturi fundamentale. Ati auzit cumva ca in lume sa fie legala utilizarea mesajelor subliminale?