avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mesaje Subliminale
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mesaje Subliminale

Buna ziua as avea o intrebare daca se poate doresc sa construiesc mai multe spoturi publicitare online in principal si as dori sa folosesc in ele si mesaje subliminale.De la semnale intermintente la scris mic la desene care sa sugereze achizitia unui anumit produs.
In ce conditii pot face asta legal
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 04:03, 20 Martie 2012
in nicio conditie
Are cumva sens sa dezbatem si aspectul moral? Sugestia dumneavoastra incalca drepturi fundamentale. Ati auzit cumva ca in lume sa fie legala utilizarea mesajelor subliminale?
horeabortan a scris:

Are cumva sens sa dezbatem si aspectul moral? Sugestia dumneavoastra incalca drepturi fundamentale. Ati auzit cumva ca in lume sa fie legala utilizarea mesajelor subliminale?

[ link extern ]

Ceva de genul vreau sa fac si eu in ceea ce priveste desenele din cate vad in statele unite se poate.
Ar mai fii mesaje care sa sugereze vizitarea cat mai des a site si implicit cresterea veniturilor in activitati de tipul pay per click
ala e un articol prin care se demasca mesajele subliminale ca fiind niste imense porcarii. numai gandul ca va ganditi sa inselati oamenii pt a vizita un r*h*t de site si mai cereti si sfaturi juridice ma sperie de'a dreptul

recomand un site de psihiatrie mai degraba
Mesajul subliminal in domeniul audiovizualului este interzis de lege si in SUA si in Romania.

Cititi Decizia CNA nr.220/ 24 februarie 2011 privind codul de reglementare a continutului audiovizual.

ART. 80
Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia sa nu utilizeze in programe impulsuri audio si video subliminale, de natura electronica si informatica, ce pot influenta publicul.

Alte discuții în legătură

Legea publicitatii si a audiovizualului alfiyagerdt alfiyagerdt Buna ziua!Am si eu doua probleme pentru care solicit cateva sfaturi O anumita revista a prezezentat pe mai multe posturi tv, doua spoturi publicitare. In ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o plangere impotriva unui ziar local online sa tina minte! Cristiansas Cristiansas Buna numele meu este Cristian si as vrea daca se poate cineva sa ma indrume in problema urmatoare... Acuma 3 zile un baiat de 30 de ani a ajuns intr-o stare ... (vezi toată discuția)
Achizitie gazduire web in sua - impozit pe venitul nerezidentilor dannad001 dannad001 O firma din Romania are un Site web gazduit (hosted) pe un server din SUA ce apartine unei firme din SUA. Cum calculam Impozitul pe venitul Nerezidentului ... (vezi toată discuția)