avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 135 soluții astăzi
Forum Activitate sile03

Activitate sile03

Răspuns la discuția imprumut bancar
multumesc pentru raspuns! are bile negre pentru ca a facut un card de credit pe numele lui,dar i l-a dat fratelui pentru a-l ajuta. fratele nu a platit mai bine de 6 luni ratele si tocmai din acest motiv, mi s-a spus la banca,eu nu pot face vreun imprumut. credeti ca daca as incerca la alta banca as putea face eu un imprumut,fara a-l mentiona pe sot? sau mai exact,exista vreo banca,care sa nu tina cont de neplata la tim a ratelor de catre sot?
buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema. inainte de casatorie sotul meu a facut imprumut bancar a carui rate nu le-a platit intotd la termen. in momentul de fata,eu as putea face pe numele meu vreun imprumut?
Răspuns la discuția luarea in spatiu
multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns! o zi buna!
buna ziua. am o rugaminte:am nevoie de parerea unui specialist in problema mea. am luat in spatiu doi nepoti a caror carduri de identitate au expirat. nemaiavind domiciliu stabil m-au rugat sa-i iau eu in spatiu facindu-le mutatie pe adresa mea. ce drept au ei la proprietate ? in situatia in care as vrea sa anulez aceasta luare in spatiu cum trebuie sa procedez? mutumesc anticipat celor ce imi vor raspunde ! o zi buna tuturor!
buna dimineata! acum citva timp in urma mi-ati raspuns la o intrebare f importanta pentru mine. as dori daca se poate sa "reactualizati" raspunsul intrebarii mele,tinind cont ca legea pentru indemnizatia acordata mamelor s-a schimbat. mai exact,voi beneficia asa cum ati spus de aceeasi suma pentru urmatorii doi ani,sau va trebui sa obtez pentru una din cele doua variante ale indemnizatiei de crestere a copilului? cu respect si consideratie,va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția divort
va multumesc pentru raspuns. cu respect si consideratie!
Răspuns la discuția divort
trebuie sa merg in orasul de care apartin cu domiciliu? aveti idee cit este onorariul avocatului? in situatia in care nu am martori cum se va finaliza actiunea de divort?
Răspuns la discuția divort
multumesc pentru raspunsul dvs. o alta intrebare la care as dori raspunsul este urmatoarea:pot depune actele pentru divort la orice notar sau trebuie sa merg in orasul de care apartine localitatea de domiciliu.(am domiciliu in rural,dar locuiesc cu chirie in oras).
Discuție divort
buna ziua. am nevoie de ajutorul unui specialist pentru a-mi raspunde la urmatoarea intrebare:cit de repede se poate definitiva actiunea de divort in cazul in care sotul nu e de acord cu acesta si avem si un copil minor impreuna. mentionez ca din motive ffffff obiective nu mai pot convietui cu un astfel de om. stie ca vreau sa depun actele pentru divort insa,mi-a zis a el nu se prezinta. asadar in cit timp se poate incheia divortul in absenta lui? multumesc anticipat!
multumesc pentru raspunsurile dvs la intrebarea mea referitoare la obtinerea indemnizatiei in cazul nasterii unui copil in perioada de concediu de maternitate. am inteles ca beneficiez de indemnizatie imediat dupa nasterea copilului. o alta intrebare este daca institutia la care am lucrat inainte de sarcina(prima) ma va reangaja si dupa terminarea concediului de crestere al copilului dupa a doua nastere. mutumesc anticipat.