avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut bancar

buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema. inainte de casatorie sotul meu a facut imprumut bancar a carui rate nu le-a platit intotd la termen. in momentul de fata,eu as putea face pe numele meu vreun imprumut?
Cel mai recent răspuns: sile03 , utilizator 19:05, 11 Noiembrie 2011
Depinde; de mai multi factori; Creditul sotului a fost inainte de casatorie, dar daca are bile negre si o perioada de restrictie el in nici un caz nu poate avea acces la credite pentru o perioada de timp. aceasta perioada va afecteaza si pe Dv. deoarece el trebuie sa figureze in contractul de credit la rubrica "comprumutat''. Deci; depinde si de banca la care apelati... Este greu de dat un raspuns exact.
multumesc pentru raspuns! are bile negre pentru ca a facut un card de credit pe numele lui,dar i l-a dat fratelui pentru a-l ajuta. fratele nu a platit mai bine de 6 luni ratele si tocmai din acest motiv, mi s-a spus la banca,eu nu pot face vreun imprumut. credeti ca daca as incerca la alta banca as putea face eu un imprumut,fara a-l mentiona pe sot? sau mai exact,exista vreo banca,care sa nu tina cont de neplata la tim a ratelor de catre sot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost raportat la biroul de credite cu o suma dubla fata de restanta mfa_ro mfa_ro Am fost raportat la Biroul de credite cu o suma dubla fata de restanta care o aveam fata de banca,nu am primit o copie a contractului in momentul semnarii ... (vezi toată discuția)
Pot imprumuta de la mai multe banci? Picasso993 Picasso993 Buna ziua numele meu este Andrei , locuiesc in Constanta. Acum ceva timp am accesat un credit de nevoi personale. In prezent platesc inca ratele dar am epuizat ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietari asupra unei locuinte Elenarom Elenarom Urmează sa achiziționez o locuință pentru care pot plati doar 90 % din valoarea ei. Restul de 10 % vor fi obținuți de o alta persoana prin credit ... (vezi toată discuția)