buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema. inainte de casatorie sotul meu a facut imprumut bancar a carui rate nu le-a platit intotd la termen. in momentul de fata,eu as putea face pe numele meu vreun imprumut?
Depinde; de mai multi factori; Creditul sotului a fost inainte de casatorie, dar daca are bile negre si o perioada de restrictie el in nici un caz nu poate avea acces la credite pentru o perioada de timp. aceasta perioada va afecteaza si pe Dv. deoarece el trebuie sa figureze in contractul de credit la rubrica "comprumutat''. Deci; depinde si de banca la care apelati... Este greu de dat un raspuns exact.
multumesc pentru raspuns! are bile negre pentru ca a facut un card de credit pe numele lui,dar i l-a dat fratelui pentru a-l ajuta. fratele nu a platit mai bine de 6 luni ratele si tocmai din acest motiv, mi s-a spus la banca,eu nu pot face vreun imprumut. credeti ca daca as incerca la alta banca as putea face eu un imprumut,fara a-l mentiona pe sot? sau mai exact,exista vreo banca,care sa nu tina cont de neplata la tim a ratelor de catre sot?