avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost raportat la Biroul de credite cu o suma dubla ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost raportat la Biroul de credite cu o suma dubla fata de restanta

Am fost raportat la Biroul de credite cu o suma dubla fata de restanta care o aveam fata de banca,nu am primit o copie a contractului in momentul semnarii lui,nu am primit vreo instintare inainte sau dupa ce am fost raportat.
Am vreo sansa in instanta daca banca a respins cererea de intelegere amiabila initiata de mine?
Cel mai recent răspuns: mfa_ro , utilizator 23:11, 5 Decembrie 2009
Daca intr-adevar suma raportata e mai mare decat datoria catre banca, singur ca aveti sanse intr-un litigiu, dar depinde ce anume doriti sa castigati:
1. corectarea datelor la Biroul de credit?
2.re-esalobarea creditului, fiind in incapacitate de plata datorata crizei?
3. alte motive
Sunt sanse in eventualitatea unui litigiu....
Mai ales ca suma raportata nu corespunde cu realitatea si nu ati fost initail somati sa platiti ratele si apoi sa fiti raportati la Biroul de credite.
Sincer as dori doar stergerea acelei bile negre de la biroul de credit,imprumutul a fost micut,iar acea restanta a aparut dintr-o lipsa de comunicare din partea bancii(este vorba de prima rata,care trebuia achitata la doar cateva zile dupa ce am ridicat suma imprumutata de banca).Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negativ la biroul de credit larisasnake larisasnake Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum scap de biroul de credite? lucian1978 lucian1978 Buna ziua Am accesat un credit de nevoi personale in 2007 in valoare de 6000 lei. Din aceasta suma am platit vreo 4000 lei si dtorita pierderii locului de ... (vezi toată discuția)