avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... negativ la biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

negativ la biroul de credit

Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece sunt raportat negativ la biroul de credit pentru ca am intrziat cu plata la un card bonus de la aceiasi banca la care vreau sa fac refinantarea.Mi-am achitat datoria si am facut o cerere catre directorul bancii respective sa fiu sters din baza de date dar cu toate astea sunt ingrijorat ca nu voi fi sters.Credeti ca am vreo sansa sa fiu sters?Daca nu,exista o alta solutie pentru problema mea?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:04, 12 Iulie 2011
Chiar dacă acel credit/rata restanta a fost achitat/a, informaţia privind restanţele rămâne la dispoziţia băncilor timp de 4 ani.In plus, toate intarzierile la plata debitelor se actualizeaza lunar.

Asteptati sa primiti raspunsul respectivei societati si doar dupa ce primiti raspunsul sau daca nu sunteti multumit de acesta, puteti sesiza ANSPDCP.

[ link extern ] /

Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
buna ziua,am primit raspunsul de la banca la care am facut cerere pentru stergerea din biroul de credit,cei de la banca mi-au zis ca nu sunt raportata de ei la birou.Banuiesc ca as fi raportata de [editat],deoarece nu am mai platit abonamentul cam de 4 luni,intrebarea e: Daca eu nu am fost instiintata ca voi fi raportata negativ daca nu achit in termen de 15 zile datoria fata de [editat], si sa-mi pot remedia situatia;si nu am fost nici instiintata de motivul pentru care m-au raportat sau date despre informatiile transmise catre Biroul de Credit,daca foc cerere catre acestia sa fiu stearsa din birou am sanse sa primesc un raspuns favorabil?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
ContSters20980, utilizator
@larisasnake, participanţi în Sistemul Biroului de Credit pot fi bănci, societăţi de credit de consum, societăţi de leasing şi societăţi de asigurări;
[ link extern ]

Puteti solicita Biroului de credit S.A., eliberarea Situatiei inscrierii, daca doriti sa cunoasteti datele cu care sunteti inscrisa la Biroul de credit.
Conditiile solicitate de catre Biroul de credit pentru furnizarea acestor informatii sunt cele de la punctul nr. 4, aici:
[ link extern ]

Dupa ce veti primi aceste informatii, veti sti, cu siguranta cum sa procedati in continuare.

:offtopic:
Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie deoarece, in acest forum, se discuta ideea.Multumesc anticipat pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate achitate la zi, banca le vede restante, raportare in biroul credite distroe distroe Buna ziua. Avem un credit de nevoi personale fara ipoteca, in euro, la care am achitat rata luna de luna fara intarzieri mai mari de cateva zile. La una din ... (vezi toată discuția)
Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Lista neagra datornici banci julia61 julia61 buna ziua, daca am platit datoria restanta la un card de credit ,datorie preluata de o firma de recuperare in cat timp voi fi stearsa de pe lista neagra a ... (vezi toată discuția)