avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum scap de Biroul de Credite?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum scap de Biroul de Credite?

Buna ziua

Am accesat un credit de nevoi personale in 2007 in valoare de 6000 lei. Din aceasta suma am platit vreo 4000 lei si dtorita pierderii locului de munca am intarziat cu plata ratelor, fapt care a dus la acumularea de dobanzi si la imposibilitatea platii ratelor la termen. Am fost dat la o firma de recuperare a datoriei restante, firma care m-a dat in judecata pentru recuperarea datoriei. In prezent sunt angajat si mi se face proprire lunara in valoare de 250 lei/luna prin executare silita. Mai am vreo 2 luni de executare silita si mi se lichideaza creditul imprumutat. Am fost la o banca si mi s-a spus ca sunt inregistrat la Biroul de Credite pe perioada nedeterminata. Ce sanse am sa scap de Biroul de Credite si care sunt pasii de urmat pentru a nu mai ramane in evidenta lor, fiindca mi-am format o familie si imi doresc sa accesez un credit pentru prima casa? Mentionez ca la stat nu am nici o datorie.
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2016
lucian1978, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mateescu , Consultant credite si finantari 21:37, 5 Martie 2016
Ramaneti in Biroul de Credit 4 ani de la ultima inregistrare facuta.
Pe de alta parte, in viitor vor aparea probabil din ce in ce mai multe IFN-uri care vor acorda credit chiar persoanelor cu restante mari in BC, dupa modelul american (evident cu dobanzi corespunzatoare)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Poprire/executare silita VladQW VladQW Cazul de fata: Un credit de 10000 euro. Rata lunara vreo 300 euro. Valoare restanta credit, nu departe de 10000 euro. Intre timp amandoi sunt restructurati ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar - inscriere in cazier fiscal amb35 amb35 Buna seara! Am un credit ipotecar luat pe persoana fizica si am o intarziere de 4 luni la plata ratelor. Am vorbit la banca si mi s-a spus ca daca se ... (vezi toată discuția)