Buna seara
Pana la urma avocatii depun sau nu declaratia 600/
in situatia data si avand in vedere ca poate nu rationez logic fiind caz de familie, spuneti-mi: daca procura e ok, indiferent ce va alege sa faca mama ei, copiii au dreptul la cotitatea disponibila, sau m-am dus cu capul rau.....
multumesc
Multumesc,
o sa sun la notariat. e mai sigur.
Buna ziua,
Va rog ajutati-ma cu un sfat. Verisoara mea, a decedat cateva zile in urma in Anglia. Era casatorita acolo si are si doi copii mici. Nu are cetatenie engleza.
Inainte sa moara, a mers la un notar si a dat o procura mamei ei prin care renunta la toate drepturile pe care le are de pe urma tatalui ei, decedat si el cu 6 luni in urma.
E vorba despre un loc de casa undeva in Arges, nu e mare lucru.
Intrebarea este; procura este valabila acum, daca ea a murit?
Este in engleza si are apostila
Din cate stiti, cei care v-ati mai lovit de asa ceva, ce alte acte i-ar mai trebui mamei sale pentru a face succesiunea aici in tara daca fiica e renuntatoare?
Ea o sa se intoarca aici dupa inmormantare si as vrea s-o ajut.
Sper ca am fost cat de cat coerenta
multumesc
Sunt usor disperat...
La estimativa de anul trecut am trecut venit net 240 lei.
In schimb eu am facut 0 lei venit.
Am uitat sa platesc impozitul pe anul trecut, inteleg ca trebuie sa platesc penalitati la ce am estimat ( am dat telefon la asistenta contribuabili mfinante )
Imi poate spune cineva in ce cuantum?
Se spune ca prin septembrie se face regularizare si primesc inapoi banii.
Dar cat am de platit ?ca nu gasesc nicaieri.#-o
multumesc
multumesc mult
seara buna
Nu am program legislativ, puteti sa-mi spuneti ce cuantum are taxa de timbru pt eliberarea unui certificat de grefa?
Pot plati din Bucuresti pentru judecatoria Constanta?
Am gasit legea 146 pe net dar nu stiu daca e actuala.
Acum plangerile contraventionale se taxeaza?
pai trebuie sa angajeze si sa plateasca un om special pt asa ceva daca are mai multi salariati
prin lege sunt obligat sa eliberez adeverinta care sa ateste vechimea, specialitatea...etc, limitativ
care e sanctiunea daca nu semneaza acele formulare?
Conform art 34 Codul Muncii
(5) La solicitarea salariatului angajatorul este obligat sa elibereze un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, vechimea în munca, în meserie si în specialitate.
Angajatorul este obligat sa completeze si sa semneze acele formulare de credit cu care salariatii vin de la banci?