avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general penalitati impozit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

penalitati impozit

Sunt usor disperat...
La estimativa de anul trecut am trecut venit net 240 lei.
In schimb eu am facut 0 lei venit.
Am uitat sa platesc impozitul pe anul trecut, inteleg ca trebuie sa platesc penalitati la ce am estimat ( am dat telefon la asistenta contribuabili mfinante )
Imi poate spune cineva in ce cuantum?
Se spune ca prin septembrie se face regularizare si primesc inapoi banii.
Dar cat am de platit ?ca nu gasesc nicaieri.#-o

multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:32, 24 Mai 2012
Daca pentru anul trecut ati declarat venit estimativ 240 lei, trebuie sa achitati si impozitul care este 39 lei. Fara penalitati si majorari de intarziere pentru neplata in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- poprire pe salariu ralwca ralwca Buna ziua, Am si eu o problema.Am un PFA , dar si lucrez. Declaratia 200 am depus-o din 2007 pe zero, deoarece nu am mai avut nici un venit din aceasta ... (vezi toată discuția)
Contabilitate-impozit pe venit intreprindere individuala DonCurent DonCurent buna ziua,am incercat sa duc la fisc declaratia 200 si nu a vrut sa o primeasca momentan spunind ca termenul e 15 mai sau eventtual 25 mai si nu o poate ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri impozit AnneMarie31 AnneMarie31 Sunt PFA / freelancer si din cat stiu eu ar trebui sa platesc 16% impozit pe venit, dar... Am fost sa platesc impozitul si am avut un soc: dna de la ghiseu ... (vezi toată discuția)