sunt divortata si recasatorita cu un copil din prima casatorie.sotul meu vrea sa treca copilul pe numele lui deoarece tatal biologic nu a vizitat niciodata copilul.de ce anume este novoie?multumesc anticipat
Buna seara!am nevoie de niste informatii foarte importante pentru mine!am un baietel de 5ani pe care tatal sau nu l-a vizitat niciodata!trimite o pensie alimentara prin parintii sai desi locuieste cu acestia!de curand l-am dat in judecata pt majorararea pensiei de intretinere si cu siguranta va fii foarte indignat de acest lucru!copilul nu il cunoste si as vrea sa stiu daca in conditiile astea poate fii decazut din drepturile parintesti!repet,nu a vizitat niciodata copilul iar pentru ca l-am dus in instanta ar fii in stare sa vina sa-mi ceara copilul ceea ce eu nu pot accepta pentru ca nu i-ar face bine copilului si pentru ca acesta ar fii in stare sa-i faca rau pentru a ma face pe mine sa sufar!as dori sa nu ma mai simt amenintata de prezenta lui si vreau sa stiu ce se poate face in acest sens!sunr recasatorita iar baietelul meu ii spune tata sotului meu!