EU sunt contabilul si nu stiu ce sa fac. Nu e vorba de cheltuielile la Registrul Comertului, ci de platile la notar (ca au fost din astea) care s-au facut pe alt nume decat administratorul sau asociatii, din graba, atunci, nu s-a dat atentie acestui lucru. Multumesc mult.
Cum se pot deconta cheltuielile suportate cu infiintarea unei firme (onorariu notar, taxe), daca acestea s-au facut de catre alta persoana straina de firma (nici administrator, nici asociat)? Suma nu este prea mare, in cazul meu, dar, atunci cind s-au facut platile, nu m-am gandit si la decontarile ulterioare. Multumesc foarte mult
Multumesc pentru raspuns, dar nu exista aceasta prevedere in CCM la nivel de unitate. Si, ma intereseaza de indemnizatia de CO pentru zilele de CO luate in plus fata de cat are dreptul pentru perioada lucrata in timpul anului. Se mai iveste o intrebare: presupun ca se recupereaza indemnizatia de CO necuvenita, dar cum poti recupera zilele de CO efectuate? Cum da salariatul inapoi zilele de CO efectuate in plus?
Trebuie recuperata o suma necuvenita de la un salariat si mi s-a indicat sa intocmesc stat de plata negativ. Stiu ca este o absurditate, dar as vrea sa stiu daca scrie ceva in sensul ca nu exista asa ceva (stat de plata in rosu)