avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stat de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stat de plata

Se poate intocmi stat de plata negativ? Unde scrie ca trebuie sa fie pozitiv? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:20, 3 Februarie 2011
Puteti detalia?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Trebuie recuperata o suma necuvenita de la un salariat si mi s-a indicat sa intocmesc stat de plata negativ. Stiu ca este o absurditate, dar as vrea sa stiu daca scrie ceva in sensul ca nu exista asa ceva (stat de plata in rosu)
Cu explicatiile de rigoare in spatele statului de plata cred ca puteti intocmi desi este putin ciudat.
In opinia mea,as face state rectificative,rectificative la declaratii si in viitoarele state se va face retinerea pentru suma platita in plus.Asa mi se pare cel mai corect.Cum ii diminuati de exemplu stagiu de cotizare la pensii?Si daca angjatul pleaca intre timp ce stat rectificativ mai faceti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)
Retinere contributii pt. zile co MihaelaBrancus MihaelaBrancus Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema spinoasa : o angajata a unitatii noastre si-a efectuat tot concediul de odihna pt. anul 2008 (28 de zile) . ... (vezi toată discuția)
Factura storno claudia_petre claudia_petre Buna ziua. A trebuit sa platesc inapoi o parte dintr-o suma incasata pe un contract. Am facut o factura storno cu suma respectiva iar la valoarea totala ... (vezi toată discuția)