De la inceputul lunii februarie am un alt job si nu stiu cum se procedeaza cu caretea de munca.Actualul angajator imi spune ca intra in obligatia fostului angajator sa o trimita la casa de pensii pentru a fi scanata ( daca este emisa inainte de 2001).Fostul angajator imi spune ca nu intra in atributiile lui si vrea sa mi-o dea doar cu stampila de la ITM.
Ma poate cineva lamuri exact cum trebuie procedat si in atributiile cui intra sa trimita cartea de munca la Casa de pensii?Dupa ce este stampilata la casa de pensii mai trebuie predata la noul angajator?
Am o casa in orasul Tulcea pe care incerc sa o vand dar pricipala problema de care ma lovesc e ca are o deschidere de 3m la strada , eventualii doritori spunand ca nu se poate obtine autorizatie de constructie in cazul in care vor sa construiasca.Pe teren exista insa o casa in stare buna care se poate moderniza sau extinde
In total terenul are o suprafata de 995 mp insa se deschide la strada cu o alle de 3m/44m dupa care se largeste la 10 si progresiv 12 metri.
As dori sa stiu ce optiuni sunt in acest caz ,se poate sau nu obtine acea autorizatie sau daca nu ce presupune cea de modernizare.
Sunt angajata de 4 ani la o firma outsourcing ce ofera servicii pentru o alta din Italia pe post de Expeditor Internationala (logistica -achizitii).
Am fost instiintate ca seviciul de Expeditori se va desfiinta intrucat firma pentru care ofeim serviciile nu a mai reinnoit contractul.Data pana la care mai functioneaza acest serviciu e 31-01-2011.
Avand in vedere ca la momentul de fata acest serviciu mai are doar 5 (restul pana la 20 au fost concediati pe parcursul ultimului an) angajati as dori sa stiu care sunt compensatiile de care pot beneficia .
Nu stiu daca se incadreaza la concedierea colectiva