avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Compensatie in cazul concedierii din motive ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Compensatie in cazul concedierii din motive neimputabile salariatului

Sunt angajata de 4 ani la o firma outsourcing ce ofera servicii pentru o alta din Italia pe post de Expeditor Internationala (logistica -achizitii).
Am fost instiintate ca seviciul de Expeditori se va desfiinta intrucat firma pentru care ofeim serviciile nu a mai reinnoit contractul.Data pana la care mai functioneaza acest serviciu e 31-01-2011.
Avand in vedere ca la momentul de fata acest serviciu mai are doar 5 (restul pana la 20 au fost concediati pe parcursul ultimului an) angajati as dori sa stiu care sunt compensatiile de care pot beneficia .
Nu stiu daca se incadreaza la concedierea colectiva
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:18, 30 Noiembrie 2010
Deoarece este foarte mult de postat eu am gasit acest material care mi se pare foarte bun si profesionist tratata problema.Sper sa va fie de ajutor.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raporturi de munca emilpetre emilpetre Buna ziua, Am primit o instiintare de la angajator, prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca, pentru eficientizarea activitatii, prin hotarare a ... (vezi toată discuția)
Din ccc in somaj simionescuirina simionescuirina Am fost anuntata ca firma nu mai are post liber pentru intoarcerea mea la serviciu, mentionez ca sant in CCC pana la 1 aug 2012, sant obligati sa-mi pastreze ... (vezi toată discuția)
Preaviz in timpul cm daniela_elena67 daniela_elena67 in perioada in care am fost in CM am fost instiintata ca s-a desfiintat locul de munca si am primit preaviz de 20 zile..TOT IN ACEASTA PERIOADA am gasit loc de ... (vezi toată discuția)