avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan Negara

Activitate Bogdan Negara

Răspuns la discuția PLEDOARII CELEBRE
Eu nu stiu daca o pledoarie celebra treuie sa aiba un "rezultat palpabil". Mi-ar placea sa cred ca trebuie sa faca parte din vocatia profesionala de avocat. Sigur, nu poti face imposibilul, dar cred ca e bine sa faci tot posibilul.

Oricand poti captiva asistenta cu o pledoarie, chiar si de cateva minute, important este sa existe posibilitatea reala de perpetuare a acestei arte oratorice. Chiar si atat ar fi un castig important, nu credeti?
In primul rand , nu ati specificat ce raporturi juridice s-au stabilit intre societatea dumneavoasta si cea aflata in insolventa ( presupun ca e vb de un contract de furnizare si nu de vanzare cumparare). In al doilea rand, nu ati explicat in ce situatie prevazuta de Lg 86 se afla societatea partenera ( procedura de reorganizare, s-a dispus starea de insolventa si lichidarea ori pur si simplu s-a introdus o cerere de deschire a procedurii falimentului).
Răspuns la discuția Accident auto
Asa este, din pacate "reanalizarea" va avea acelasi rezultat mai mult ca sigur. Singura solutie este actiunea in instanta impotriva societatii de asigurari. Onorariul avocatului se va constitui cheltuiala de judecata si il veti recupera odata cu executarea sentintei.
Singura problema pe care o vad in situatia dumneavoastra , va fi primul termen de judecata , in sensul ca va fi undeva prin Octombrie a.c. daca este vorba de Judecatoria Braila si mai scurt daca este o alta judecatorie din judet.