avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Valentina NICOLAE

Activitate Valentina NICOLAE

Răspuns la discuția Proba mesaje facebook - Datorie
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca ei recunosc in instanta ca au primit imprumutul deja lucrurile se simplifica...tare de tot...

Asa e clara treaba...

Nu va inteleg ironia. Cred ca mi-am exprimat opinia foarte clar. Bineinteles ca nu-si vor recunoaste faptele, este si motivul pentru care sunt foarte sceptica in ceea ce priveste admiterea unei actiuni in civil.
Răspuns la discuția Proba mesaje facebook - Datorie
Sa nu uitam ca este vorba despre sume de bani care fac obiectul unor asa-zise imprumuturi. La acest moment nu are nicio dovada a predarii sumelor de bani catre asa-zisii imprumutati (si aici trebuie sa aduca dovezi, stiti foarte bine). Poate merge si pe penal si pe civil (eu aici nu cred ca are nicio sansa decat daca imprumutatii recunosc in fata instantei) mai mult din spirit civic decat din convingere ca-si va recupera banii, eventual sa faca publice profilurile respectivilor, cu numele reale.
Karmine a scris:

Eu am aprox.60,in mod cert,am iesit din joc,fiindca am 77 la primul test.N-a fost f greu,insa am pierdut mult tp la sectiunea de gandire analitica,unde n-am gresit nimic,dar nu mai conteaza.Oricum,interviul nu mai poate face nicio diferenta.Totusi,incep sa ma intreb care sunt criteriile pe care le stabilesc ei,referitor la tp de intervievare;cineva a stat 40 de minute,eu am stat 15 min,dupa mine,altcineva n-a stat nici macar 15 min.

Nimeni nu a iesit din joc, nu inca. Aveti incredere in voi si luptati pana in ultima clipa, indiferent ce va urma.

Multa bafta si spirit viu, in continuare.
squadraa a scris:

vally2008 a scris:

Ai putea sa citesti din profilul magistratului, este pe site-ul INM. Mie personal mi se pare foarte folositor. La fel, elemente de deontologie si etica a magistratului.

Multa bafta!

N-am avut timp sa verific daca a mai postat cineva link-ul; daca da, imi cer scuze pentru repet.; acesta este:
[ link extern ]
Daca am timp, mai caut si alte materiale.
Sa aveti spor.

ai putea sa ne dai si noua link ul te rog frumos :D
Ai putea sa citesti din profilul magistratului, este pe site-ul INM. Mie personal mi se pare foarte folositor. La fel, elemente de deontologie si etica a magistratului.

Multa bafta!
Am inteles cum e la pct. 6: E este corect, n-avea cum sa fie C.

Multumim, Anne.

Seara buna in continuare.
Daca poate sa-mi explice si mie cineva la 6, in schimb. Mi se pare ca tocmai C este singura incorecta, incalca regula R dupa U ...
ptr. rino, incerc sa-ti spun eu:
singura ora la care n se poate vedea P cu U este ora 3, deoarece ar rezulta:
AYUSTR sau AYUSRT, relatii imposibile deoarece S trebuie sa se intalneasca cu P inainte de Antrenament (am notat antrenamentul cu A);
in rest, la ora 1:
USAYTR
ora 2:
SUAYTR, s.a.s.m.d., nu mai trec toate variantele

probabil ca intre timp te-ai lamurit, oricum, mie imi sta #-o net-ul si in seara asta :stunned:

am ales b) gandindu-ma ca grilele pretestate se noteaza, toate, pe cand nr.-ul celor care se pot anula poate diferi de la candidat la candidat..
Patrick_ a scris:

Intrebare de logica - compozitie proprie :D

Afirmatia: "Sistemul problelor de concurs de tip grila cu intrebari pretestate care nu se puncteaza este similar cu cel in care toate intrebarile sunt punctate, daca in acest din urma caz unele intrebari sunt anulate ulterior sustinerii probelor si pentru fiecare intrebare anulata se acorda un punct indiferent de modul lor de rezolvare"

a) afirmatia este adevarata
b) afirmatia este falsa
c) afirmatia nu contine sufieciente premise pentru a conduce la concluzia enuntata
d) sansele candidatilor in cele doua variante expuse sunt egale
e) sansele in cele doua variante expuse sunt inegale

PS: poti fi unul sau mai multe raspunsuri corecte ;)

as merge pe b)