avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Daca ei recunosc in instanta ca au primit imprumutul deja lucrurile se simplifica...tare de tot...
Asa e clara treaba...
Eu am aprox.60,in mod cert,am iesit din joc,fiindca am 77 la primul test.N-a fost f greu,insa am pierdut mult tp la sectiunea de gandire analitica,unde n-am gresit nimic,dar nu mai conteaza.Oricum,interviul nu mai poate face nicio diferenta.Totusi,incep sa ma intreb care sunt criteriile pe care le stabilesc ei,referitor la tp de intervievare;cineva a stat 40 de minute,eu am stat 15 min,dupa mine,altcineva n-a stat nici macar 15 min.
vally2008 a scris:
Ai putea sa citesti din profilul magistratului, este pe site-ul INM. Mie personal mi se pare foarte folositor. La fel, elemente de deontologie si etica a magistratului.
Multa bafta!
N-am avut timp sa verific daca a mai postat cineva link-ul; daca da, imi cer scuze pentru repet.; acesta este:
[ link extern ]
Daca am timp, mai caut si alte materiale.
Sa aveti spor.
ai putea sa ne dai si noua link ul te rog frumos :D
Intrebare de logica - compozitie proprie :D
Afirmatia: "Sistemul problelor de concurs de tip grila cu intrebari pretestate care nu se puncteaza este similar cu cel in care toate intrebarile sunt punctate, daca in acest din urma caz unele intrebari sunt anulate ulterior sustinerii probelor si pentru fiecare intrebare anulata se acorda un punct indiferent de modul lor de rezolvare"
a) afirmatia este adevarata
b) afirmatia este falsa
c) afirmatia nu contine sufieciente premise pentru a conduce la concluzia enuntata
d) sansele candidatilor in cele doua variante expuse sunt egale
e) sansele in cele doua variante expuse sunt inegale
PS: poti fi unul sau mai multe raspunsuri corecte ;)