Si eu la randul meu am crezut ca este din argint cand l-am vandut ca are stanta 925 pe el.....Cand l-am vandut am scris ca este din argint nestiind ca este cupru. Spune ca a fost cu el la bijutier.
Buna ziua. I-am trimis unei domnisoare contracost un lant de argint 925 cu stanta pe el primit cadou de mine ! Problema este ca aceasta domnisoara spune ca nu este de argint lantul si ca daca nu ii returnez banii platiti pe el imi face plangere penala la politie. Ce se intampla in cazul unei plangeri penale impotriva mea daca nu ii returnez banii?
Eu nu lucrez nicaieri. Primesc din partea tatalui un fel de pensie alimentara pt copil, imi da bani pt copil. El munceste in Italia iar eu am grija de copil aici. Nu cred ca asta ar fi un motiv faptul ca nu lucrez sa imi ia copilul. Am grija de el,este spalat, mancat, curat deci nu vad pe ce motive ar putea sa imi ia copilul. Si eu am aceleasi drepturi ca mama la fel ca tatal.
Daca mai continua in felul acesta asa o sa fac. El vrea ca el sa isi refaca viata dar eu sa fiu singura toata viata, mi-a spus chiar sa ma calugaresc. Gelos nu cred ca este pt ca mi-a spus ca nu ar suporta ca alt barbat sa se apropie de copilul nostru. Nici mie nu mi-ar conveni ca alta femeie sa se atinga de copilul meu. O sa ii fac o surpriza cat de curand. Dar despre interdictia aceea de apropiere cum se procedeaza? Are vreun folos?
Buna seara. Am 20 de ani si am un baiat de 2 ani si jumatate. Cu tatal copilului nu mai sunt impreuna din diferite motive personale din partea amandurora. Problema este ca el nu ma lasa sa imi refac viata cu un alt barbat spunand ca daca vreodata afla ceva ca sunt cu altul ma omoara. Si chiar stiu ca este in stare de asa ceva pt ca este un barbat foarte violent si ma batea mai mereu. As vrea sa stiu ce pot face in privinta aceasta ca sa ma lase in pace, sa stau linistita. Mentionez ca nu am fost casatoriti, deci nu are absolut nici un drept asupra mea. Multumesc.
Mi-au spus ca de curand au anulat dosarul unei mame care avea un copil cu handicap pt ca a venit ancheta si au descoperit ca nu locuia cu tatal copilului.....Nu stiu ce sa fac.Sa ma duc iar la primarie si sa bag dosarul?
Tatal nu are nici un fel de venit aici in tara.Am facut din nou dosarul cu toate actele si mi s-a spus ca nu mai are rost pt ca o s avina in ancheta si o sa mi-l respinga.Chiar nu mai inteleg nimic.#-o
Copilul este pe numele lui dar cat timp lucreaza tatal copilului in Italia copilul sta cu mine.Titularul dosarului pana acum am fost eu nu tatal copilului.Mi s-a spus ca daca vine o ancheta si vede ca eu nu locuiesc cu tatal copilului imi anuleaza dosarul.Pana acum 1 an si 9 luni nu a venit nici o ancheta la mine.:(