Buna ziua. Am detinut un tractor rutier inmatriculat in circulatie, pe care l-am vandut. In consecinta l-am radiat de la Primarie ( impozite si taxe ) si am vrut sa il radiez si din circulatie. Nu am putut, pentru ca radierea se face automat prin transcriere , respectiv inmatricularea pe noul proprietar. Problema e ca noul proprietar nu doreste inmatricularea lui in circulatie, ci il inregistreaza la Primarie ca utilaj agricol ( vehicule, altele decat cele cu tractiune animala, care nu au obligatia inmatricularii ). Cum pot, totusi, radia din circulatie tractorul respectiv? Multumesc
Doresc sa mut usa de la intrarea in apartamentul meu mai in fata cu 1,5 metri luati din casa scarii. Locuiesc la ultimul etaj. Am nevoie de acordul locatarilor din bloc? Toti cei de pe scara sau doar cei de la etajul meu?
As dori sa aflu daca o persoana fizica poate recupera TVA-ul pentru un bun (calculator) cumparat dintr-un stat membru (Franta) pentru uz personal. Dar daca bunul cumparat este inregistrat pe PFA? Multumesc