avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare apartament

Doresc sa mut usa de la intrarea in apartamentul meu mai in fata cu 1,5 metri luati din casa scarii. Locuiesc la ultimul etaj. Am nevoie de acordul locatarilor din bloc? Toti cei de pe scara sau doar cei de la etajul meu?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:08, 2 Decembrie 2010
Va trebuie avizul asociatiei de proprietari, acordul proprietarilor de pe palierul dv. si autorizatie de constructie obtinuta de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in podul blocului prin apartamentul personal. Ammoc Ammoc Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj, intr-un bloc cu 4 etaje, cu 3 apartamente pe etaj. Doi dintre vecinii mei, prin 2008, datorita bataii de cap cu ... (vezi toată discuția)
Achizitionare uscator scara bloc etaj 4 aurel1234 aurel1234 Buna seara. As vrea sa achizitionez uscatorul de pe scara blocului de la etajul 4 unde locuiesc Am inteles ca trebuie sa fie toti locatarii blocului de acord. ... (vezi toată discuția)
Parte comuna bloc - asigurare securitate individuala Stefan Cristea Stefan Cristea Buna ziua. Dorim, din motive de siguranta sa construim o usa - grilaj, pe partea comuna a ultimului etaj al unui bloc din Bucuresti, care sa limiteze accesul ... (vezi toată discuția)