avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate Adela_Potop

Activitate Adela_Potop

Sunt noul director al unei scoli și am "moștenit" o problemă cu curtea de conturi a vechii conduceri. Acum trebuie să iau măsuri pentru recuperarea prejudiciului care este de vreo 8000 ROn de la niste studii de fezabilitate si 15000 RON de la o lucrare de reabiliatre facută de o firmă la o scoala pe care o aveam in centrul bugetar. Cu aceasta din urma am inteles ca a venit dirigintele de santier cu o factura in rosu cu suma respectiva. Ce pot sa fac? Trebuie sa dau in judecata vechea conducere? Să angajez un avocat care să reprezinte școala sau să cer asistență juridică inspectoratului școlar? Ei nu sunt prea ... receptivi la cererea mea!!!!
Cum se face trecerea unui bibliotecar SSDIII din 2006 la bibliotecar SSDII?
Tine de directorul scolii? Care este "parcursul" acestei promovari?
Bună ziua.
Mama mea este născută în octombrie 1953 si din 1977 lucrează fără intrerupere ca educatoare în mediu rural. În ce condiții ar putea ieși anticipat la pensie fără "penalizări"? În anexa 5 a Legii 263 am văzut ca ar trebui să iasă, la limită de vârstă, în mai 2013.
Mulțumesc!
Mulțumesc! Era vorba de ajutorul pentru nașterea fiecărui copil acordat de o unitate de învățământ...
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Se mai primeste ajutorul de nastere anul acesta? In conditiile in care au fost anulate toate ajutoarele prin legea 118/2010? Multumesc.:(