avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate ana_enea

Activitate ana_enea

Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Multumesc pentru raspuns. Luni am sa ma duc personal la Casa de Pensii sa ma interesez. Daca se primesc dosare, cine trebuie sa completeze acest dosar si cine il depune?
Multumesc!
Răspuns la discuția cerere informatii
Este vorba de reducerea salariului brut pe cartea de munca.

Ana Enea
Este legal diminuarea salariului brut pe cartea de munca de catre unitatea angajatoare, fara ca tu sa ai vreo incalcare a regulamentului de ordine interioara sau avertiosmente, mai bine spus orice fel de penalizari.

Cu stima,
Ana Enea
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Va multumesc pentru rapiditatea raspunsului. Mai am o intrebare. tinind cont ca am 34 ani de cotizare la fondul de pensii, nu se poate sa ma pensionez anticipat cu diminuarea corespunzatoare a pensiei?

Cu stima,
Ana Enea
Ma numesc Ana Enea, In luna februarie 2011 implinesc 56 ani si am o vechime in cimpul muncii (cu plata la zi a asigurarilor) de 34 ani. Vreau sa stiu daca ma pot pensiona anticipat si in ce conditii.
Nu doresc sa ma pensionez din cauza ca nu as dori sa mai lucrez, dar la unitatea la care lucrez in prezent incep sa se faca restructurari masive. Daca ies in somaj, la virsta mea nu mai gasesc alt loc de munca si din acest motiv m-am gindit la mensionare anticipata.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.

Cu stima
Ana Enea
0721 234808