Multumesc de raspuns. Imi puteti spune mai exact unde anume, stau in sec.4, dar am adresa de domiciliu in sec.5. Persoana am identificat-o dupa adresa de mail, dar nu cunosc adresa unde locuieste.
Cineva a postat un anunt pe un site de matrimoniale cu numele si telefonul meu mobil, dar cu adresa ei de mail. Unde pot sa o denunt, ce dovezi trebuie sa am, ce trebuie sa fac in cazul asta mai exact?
Multumesc mult
Nu cred ca vor fi probleme in ceea ce priveste incredintarea minorului. Vroiam sa stiu daca trebuie specificat neaparat zilele in care poate fi luat (WE, vacante).
Daca renunt initial la pensia de intretinere se mai poate reveni si sa cer acest drept?
Multumesc mult!
Am discutat cu cineva despre posibilitatea de a divorta prin acord comun cu sotul. Mi s-a spus ca in solicitare trebuie specificat obligatoriu programul de vizita pentru copil si ca el nu poate fi obligat la plata pensiei de intretinere deoarece nu are venituri stabile.
Este adevarat ca nu putem divorta daca nu ne intelegem asupra programului sau ca nu pot cere pensie de intretinere daca nu are venituri?
Multumesc mult pentru raspuns.
Daca nu ne intelegem asupra programului de vizita, ce poate obtine prin lege. Ma intereseaza cat timp poate sa il ia la el (are 5 ani). Copilul i-a spus ca nu vrea sa mearga la el, vine sa il vada dupa multe insistente din partea mea (pt. ca promite copilului si copilul se supara daca nu vine). Se tine cont de aceste lucruri?
Sotul spune ca a luat legatura cu un avocat si ca va cere dreptul la vizita si de a lua minorul la domiciliul sau (we si vacante) - nu si divort. Se poate face asta inainte de divort? In ce consta aceasta procedura? Imi este teama ca va face ceva fara sa fiu consultata, as vrea sa stiu la ce sa ma astept.
Sunt separata de sot de cateva luni, locuind in prezent la parintii mei. Poate sotul meu sa divorteze fara ca eu sa fiu anuntata? Adresa din CI este cea a sotului, unde am locuit impreuna, instiintarea o vor trimite la aceea adresa si este posibil sa nu fiu anuntata de catre sot. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Eu nu pot momentat sa intentez divort din lipsa banilor.