avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... identitate furata - urgent
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

identitate furata - urgent

Cineva a postat un anunt pe un site de matrimoniale cu numele si telefonul meu mobil, dar cu adresa ei de mail. Unde pot sa o denunt, ce dovezi trebuie sa am, ce trebuie sa fac in cazul asta mai exact?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: camyda , utilizator 13:28, 14 Februarie 2011
Buna ziua,
faceti sesizare la parchet pt infractiunea: fals privind identitate. este bine sa stiti totusi cine e persoana respectiva, iar daca nu sa cereti organelor de cercetare sa faca o cerere la ziar pentru a vedea cine a dat anuntul.
Multumesc de raspuns. Imi puteti spune mai exact unde anume, stau in sec.4, dar am adresa de domiciliu in sec.5. Persoana am identificat-o dupa adresa de mail, dar nu cunosc adresa unde locuieste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea vietii private si a dreptului de intimitate ionu roman ionu roman doresc sa ma ajutati cu urmatoarea speta< un autor necunoscut si-a creat un profil pe un site in care a postat poze cu mine, insa acestea au fost trucate si ... (vezi toată discuția)
Furt identitate ContSters30487 ContSters30487 Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea situatie, va rog dati mi un sfat: sunt inscrisa pe un site cu un nume de utilizator, o persoana care urmareste sa mi ... (vezi toată discuția)
Fals/furt de identitate-deschidere adresa email dciurba dciurba Care ar fi baza legala in cazul in care cineva mi-a creat un profil pe internet, o adresa de email si in aceasta perioada a corespondat in numele meu pentru ... (vezi toată discuția)