avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in lipsa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in lipsa

Sunt separata de sot de cateva luni, locuind in prezent la parintii mei. Poate sotul meu sa divorteze fara ca eu sa fiu anuntata? Adresa din CI este cea a sotului, unde am locuit impreuna, instiintarea o vor trimite la aceea adresa si este posibil sa nu fiu anuntata de catre sot. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Eu nu pot momentat sa intentez divort din lipsa banilor.
Cel mai recent răspuns: camyda , utilizator 14:00, 6 Ianuarie 2011
intrati din cand in cand si cautati judecatoria unde s-ar desfasura procesul ( cea de care apartineti cu ultimul domiciliu comun) la dosare, dupa numele dvs.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
gi-jane2, moderator
Multumesc mult!
Poate intenta divort si in alt sector?
Stimata doamna, in cazul in care sotul d-vs introduce actiune de divort, va trebui sa indice motivele pt care solicita acest lucru, iar unul din motive poate fi chiar parasirea de catre d-vs a domiciliului conjugal, prin urmare va trebui sa indice si adresa de domiciliu a parintilor d-vs pt a putea fi citata.
Cererea de divort impreuna cu toate actele necesare sa depune la judecatoria de sector de pe raza domiciliului paratului.
nu poate depune cerere la o alta judecatorie.
daca stie unde v-ati mutat, e obligat sa indice instantei si adresa unde locuiti efectiv
Daca motivul separarii este infidelitatea sotului, poate cere el divortul pentru parasirea domiciliului? Avem un copil, fara alte bunuri comune.

Alte discuții în legătură

Divort cu incredintare minor , intretinere sot Bastian Bastian Sotia mea a parasit domiciliul conjugal luand copilul nostru , de 4 luni , cu ea. A inaintat cerere de divort pe motiv de agresivitate , violenta , etc. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva sotului dulcedor dulcedor buna ziua! mi-e tare greu sa scriu cele ce urmeaza,dar am mare nevoie de un sfat si din cele vazute pe forum sper sa ma poata ajuta si pe mine ... (vezi toată discuția)
Divort ,partaj eu69 eu69 Dupa 13 ani de casnicie am divortat in 2009 din vina sotiei (relatie extraconjugala) avind un copil platesc pensie alimentara dar copilul nu este lasat sa ... (vezi toată discuția)