avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate snapshat

Activitate snapshat

Răspuns la discuția inchidere srl-d
super.mi-ati luat o piatra de pe imima.multumesc de ajutor.
o zi frumoasa
Discuție inchidere srl-d
buna ziua,

am deschis in mai 2012 un srl-d in speranta de a iesi din impas pt ca ramasesem somera si mi-am deschis un second -hand.din pacate lucrurile nu au mers asa cum speram si iata-ma azi in situatia in care nu mai pot continua din lipsa banilor .as vrea sa inchid magazinul si firma eventual dar nu sunt inca lamurita cu ce anume tre sa dau inapoi la stat. nu am accesat fonduri .am beneficiat de scutirea de infiintare firma si cas pt salariati. din lege nu am inteles mare lucru asa ca sper din suflet sa ma ajutati .

multumesc anticipat.
am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie legata de situatia de mai jos;

lucrez la o institutie bancara care isi va inchide agentia din orasul meu. am discutat cu cei de la HR si i-am intrebat daca in perioada de preaviz exista posibilitaea de a micsora programul de la 8 la 4 ore in situatia in care trebuie sa mergem sa ne cautam de munca. mi s-a spus ca programul este de 8 ore si in preaviz. in contractul colectiv de minca este stipulata treaba cu reducerea programului in asfel de situatii insa am inteles ca nu mai exista contracte colective de munca si ca acum functionam in baza legii dialogului social. nu prea mai inteleg nimik si as vrea sa stiu daca mai este scris pe undeva ca avem un astfel de drept.

multumesc.
din cate se discuta in presa si modul in care e pusa problema cu siguranta daca se va lua aceasta hot se va face retroactiv.problema se pune daca e legal.asta vrem noi sa aflam. eu una sunt foarte stresata pt ca nu stiu ce trebuie sa fac. pe 9 dec 2010 fiul meu implineste 1 an. as vrea daca ne poate ajuta cineva cu niste informatii.