avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reducerea concediului de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reducerea concediului de maternitate

Sunt în concediu de maternitate din martie 2010. Voi continua acest concediu până în 2012 sau numai până în 2011? Am nevoie de suport legal pentru a putea să dau statul în judecată dacă se va aplica retroactiv?
Cel mai recent răspuns: snapshat , utilizator 12:38, 3 Decembrie 2010
legea nu se aplica retroactiv. veti sta in cic, pana la 2 ani. :)
Eu cred ca se va aplica retroactiv. S-a propus ca pentru mamicile ce trebuie sa se intoarca mai devreme la servici, sa se dea 400 lei in plus, la salariu timp de 6 luni. Deci? Ce sa intelegem?
din cate se discuta in presa si modul in care e pusa problema cu siguranta daca se va lua aceasta hot se va face retroactiv.problema se pune daca e legal.asta vrem noi sa aflam. eu una sunt foarte stresata pt ca nu stiu ce trebuie sa fac. pe 9 dec 2010 fiul meu implineste 1 an. as vrea daca ne poate ajuta cineva cu niste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cic- somaj tehnic saccontala saccontala Buna ziua, Ma numesc Daniela Bularda si incepand cu data de 15 februarie 2009 sunt in concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului. Copilul s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca din cic inainte de 2 ani petree petree Sunt in perioada de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Aceasta perioada expira pe 25 octombrie 2009 cand pustiul implineste 2 ani. Am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie al doilea copil july_pink2003 july_pink2003 Buna ziua, Am un copil de un an, beneficiez de indemnizatie de crestere copil de 75% din salariu. Daca o sa nasc un al doilea copil pana cand primul va ... (vezi toată discuția)