Sunt in perioada de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Aceasta perioada expira pe 25 octombrie 2009 cand pustiul implineste 2 ani.
Am vrut sa ma intorc la munca (vechiul loc de munca) incepand cu 1 august 2009. Am facut cerere si am primit neplacuta veste ca nu pot fi primita mai devreme de 1 octombrie 2009. Motivul banuit ar fi bugetul cam sarac in aceasta perioada. Pe locul meu nu a fost expres adusa o alta persoana. De ce spun "expres"? Pentru ca din birou am plecat in CIC doua persoane la interval de jumatate de an (eu prima). Pana la plecarea celei de-a doua persoane a fost angajata pe perioada nedeterminata o alta persoana care sa ajute in activitatea biroului in perioada de lipsa a celor doua mamici.
Intrebare: E legal ca patronul sa nu-mi permita intoarcerea din CIC atunci cand eu doresc?
in mod normal cererea pe care o depuneti trebuie sa fie si aprobata .
posibil ca datorita unor dificultati economice aceasta cerere sa fie refuzata . nu cred ca este specificat nicaieri ca societatea nu are dreptul de a refuza revenirea din cic mai devreme , dar nici ca are acest drept .
trebuie luat in considerare ca daca va intoarceti mai devreme la lucru , beneficiati de prevederi favorabile precum modificarea duratei timpului de lucru daca inca alaptati, imposibilitatea unitatii de a va concedia ptr necorespundere profesionala timp de 6 luni etc
Sau si mai bine Paula , ar putea dispune concedierea :P
motiveaza refuzul de a o primi mai devreme la munca din considerente economice si ii aproba cererea dupa care o disponibilizeaza .
mai bine stati cuminte acasa si efectuati intregul concediu !
Sau si mai bine Paula , ar putea dispune concedierea :P
motiveaza refuzul de a o primi mai devreme la munca din considerente economice si ii aproba cererea dupa care o disponibilizeaza .
mai bine stati cuminte acasa si efectuati intregul concediu !
Parca era interzisa concedierea pe timpul cat salariatul se afla in concdediu pentru crestere si ingrijire copil ;)