avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcerea la munca din CIC inainte de 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcerea la munca din CIC inainte de 2 ani

Sunt in perioada de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Aceasta perioada expira pe 25 octombrie 2009 cand pustiul implineste 2 ani.
Am vrut sa ma intorc la munca (vechiul loc de munca) incepand cu 1 august 2009. Am facut cerere si am primit neplacuta veste ca nu pot fi primita mai devreme de 1 octombrie 2009. Motivul banuit ar fi bugetul cam sarac in aceasta perioada. Pe locul meu nu a fost expres adusa o alta persoana. De ce spun "expres"? Pentru ca din birou am plecat in CIC doua persoane la interval de jumatate de an (eu prima). Pana la plecarea celei de-a doua persoane a fost angajata pe perioada nedeterminata o alta persoana care sa ajute in activitatea biroului in perioada de lipsa a celor doua mamici.
Intrebare: E legal ca patronul sa nu-mi permita intoarcerea din CIC atunci cand eu doresc?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: yoanici , utilizator 12:43, 22 Iulie 2009
titulatura dreptului de care beneficiati raspunde la intrebare - concediu de crestere si ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani ... deci si pe 7.10 e ok .

Va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele care ies din concediu pentru crestere copil Kiss Raluca Kiss Raluca O mama este aparata ( in pastrarea locului de munca) doar cand este in concediul de crestere copil sau si o anumita perioada dupa revenirea la locul de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate crysstyna_84 crysstyna_84 BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA , SUNT IN CONCEDIU DE MATERNITATE , COPILUL ARE 8 LUNI SI AS FI VRUT SA MA INTORC LA SERVICIU DAR PROBLEMA ESTE CA PATRONUL NU ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatului dupa concediu ingrijire copil cbkiki cbkiki Buna ziua as dori sa aflu daca se poate ce drepturi are o mamica salariata care se intoarce la serviciu dupa perioada de 2 ani de concediu ingrijire ... (vezi toată discuția)