Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale in franci elvetieni in 2008. Am achitat pana in octombrie 2012, apoi nu am mai avut posibilitatea de a achita. In ianuarie 2014 am primit de la banca o instiintare prin care mi se spune sa iau legatura cu firma de asisgurari care a asigurat creditul. Se mentioneaza acolo ca in caz contrar firma de asigurari va trece la executare silita. Eu am doar veniturile din salariu care ar putea fi executat - pusa poprire. In rest nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu. ce ma sfatuiti sa fac? sa iau legatura cu acea firma...sau sa astept demararea procedurii de executare silita.? mentionez ca nici in prezent nu am venituri suficiente pentru a plati ratele. va multumesc.
in 2008 am dat impumut cuiva niste bani prin transfer bancar.trebuia sa mi inapoieze pana in aprilie 2010.in aprilie 2010 a zis ca o sa mi dea pana la 1 noiembrie 2010.dar din august 2010 nu imi mai raspunde la telefon si nici acasa.nu am facut nici un act pentru acei bani.doar de la banca se poate vedeam pe extrasul de cont.
exista vrea sansa sa imi recuperz acei bani?
va multumesc