avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum recuperz bani dati imprumut?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum recuperz bani dati imprumut?

in 2008 am dat impumut cuiva niste bani prin transfer bancar.trebuia sa mi inapoieze pana in aprilie 2010.in aprilie 2010 a zis ca o sa mi dea pana la 1 noiembrie 2010.dar din august 2010 nu imi mai raspunde la telefon si nici acasa.nu am facut nici un act pentru acei bani.doar de la banca se poate vedeam pe extrasul de cont.
exista vrea sansa sa imi recuperz acei bani?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:48, 3 Decembrie 2010
Doar sa il dati in judecata.
Poate fi mai dificil decat pare.
Ar trebui sa va angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut din 2010 acordat unei verisoare prin transfer bancar madalina122 madalina122 Buna ziua, In 2010 i-am dat unei verisoare suma de 20000 lei, am facut transfer bancar din contul meu in contul IBAN al sotului ei, verisoara neavand cont ... (vezi toată discuția)
Probleme la garantie dany200311 dany200311 Salut. Am luat un telefon Huawei Ascend P6 in noiembrie 2013 si are garantie pana in noiembrie 2015 pret de achizitie 1450 lei In data de 29 .01.2015 am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca antoniaantonia antoniaantonia Am facut un contract de descoperire de cont acum cativa ani, cand munceam. Din 23 august dint in SOMAJ TIMP DE UN AN. In 2012, am depus bani in contul datoriei ... (vezi toată discuția)