avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Am facut un contract de descoperire de cont acum cativa ani, cand munceam. Din 23 august dint in SOMAJ TIMP DE UN AN. In 2012, am depus bani in contul datoriei in aprilie, apoi in august, noiembrie, decembrie, dar si in ianuarie si februarie 2013. Cand m-am dus in 22 martie sa depun bani in cont, am cerut si un extras cu platile facute. Ei mi-au dat pentru luna ianuarie si februarie 2013 si am constatat ca o firma recuperatoare (stiam din 29 aug 2012 de firma asta ca va prelua creditul) mi-au tras din cont 494 de lei (am depus din aug pana in dec 2012 suma de 1000 de lei), iar in cont mai erau 200 de lei. Disperata, m-am dus la firma recuperatoare, dar aici mi s-a spus ca datoria mea a fost transferata altei firme recuperatoare, iar acea firma imi pretinde sa achit suma de 10984 de lei in15 luni, cu o rata de 733 de lei. Mi se pare aberant ca nu am fost anuntata de schimbarea conditiilor. Ce pot sa fac in acest caz daca indemnizatia de somaj e de doar 549 de lei, iar eu vreau sa achit creditul? Mentionez ca mai am un credit la alta banca, dar acolo totul e la zi.
Cel mai recent răspuns: antoniaantonia , utilizator 22:05, 28 Martie 2013
Se poate vinde sau ceda creanta, asta nu e o problema. Dvs trebuie sa primiti contractul de cesiune. Puteti sa cereti in scris o defalcare acestei sume si un plan de rambursare.
Va multumesc! Nu stiu ce as fi facut fara sprijinul acestui site. Sunteti minunati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca Valentin_Stanciu Valentin_Stanciu Parintii mei(mama) au facut un credit la banca x in valoare de 7000 ron pe data de 14.01.2010 cu un numar de 60 rate lunare + o asigurate pe durata ... (vezi toată discuția)
Contract leasing inchis, facturi rca si casco emise in continuare ContSters262507 ContSters262507 Va prezint urmatoarea situatie: Am avut in derulare din 2007, un contract de leasing financiar( persoana juridica) cu o firma renumita , pe o ... (vezi toată discuția)
Contract leasing inchis, facturi rca si casco emise in continuare ContSters262507 ContSters262507 Va prezint, pe scurt, urmatoarea situatie: Am avut in derulare din 2007, un contract de leasing financiar( persoana juridica) cu o firma renumita ... (vezi toată discuția)