am si eu o rugaminte si o intrebare la dvs.sotia mea a intrat in indemnizatie crestere copil de la 0 la 2 ani de la serviciu ,apoi am prelungit de la 2 la 3 ani copilul fiind cu handicap grav iar dupa aceea am solicitat indemnizatie de la 3 la 7 ani.Cand am solicitat de la primaria de domiciliu mi-a spus sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu are venit.Ea nu a putut sa dea declaratia ptr ca era asociata cu mine la o intreprindere familiala si nu am putut minti,Mi-au cerut deciziile de impunere si mi-au trimis acasa o scrisoare prin care imi cer sa returnez toti banii inapoi deoarece sotia mea a avut venit in tot acest timp,dar mie nu mi sa solicitat aceasta declaratie pe propria raspundere nici de la 0 la 2 ani nici de la 2 la 3 ani.In scrisoare spun sa depun contestatie in termen de 30 zile dar eu nu stiu in ce temei trebuie sa o depun si daca acel venit din asociere este un venit profesional.daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi foarte recunoscator.Va multumesc foarte mult.
am o rugaminte doresc sa stiu si eu daca sotia mea a beneficiat de indemnizatie de crestere a copilului pana la 3 ani mai poate beneficia si pana la 7 ani deoarece copilul are handicap grav? si unde trebuie sa merg sa rezolv problema?multumesc