avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate dea_80

Activitate dea_80

Pai cand creditoarea a semnat un acord de ce nu s-a avut in vedere recuperarea BO emis initial, anularea (retragerea lui) si emiterea unui nou BO conform noului acord incheiat.

A refuzat acest lucru , dar e greu de probat ....sfat?
Asta inseamna ca termenul este de 15 zile sau tot de 5 zile intocmai opozutiei la executare ?
Un mic sfat ,

Ce-mi recomandati sa aleg opozitia sau contestatia la executare .In fapt Firma X emite B.O la ordin cu data scadenta , dar la data scadenta nu a reusit sa aiba suma disponibila in cont . Mai tarziu creditoarea semneaza un acord de plata pe care firma X il respecta . Ulterior creditorul se razgandeste si investeste B.o -ul. Ce parere aveti ?
Răspuns la discuția Ajutor - opozitie la executare
Ma puteti ajuta cu un model? Trebuie timbrat la valoare B.O,-ului + cheltuielile de executare?
Buna ,
De curand m-am angajat ca jurista la o societate comerciala ( 1 luna) si acum am primit o somatie de executare .Ciudat este atitudinea creditorului deoarece l-a inceputul anului am semnat o reesalonare de plata pe care noi am respectat-o iar el a investit un B.O mai vechi , fapt pentru care dorim sa depunem opozitie la executare .Ma puteti ajuta cu un model ? Eu fiind noua in domeniu si abia am gasit acest post.Totodata imi puteti spune ce trebuie sa achitam pt aceasta actiune?
Va multumesc din suflet

Andreea