avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită OPOZITIE LA EXECUTARE SAU CONTESTATIE LA EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

OPOZITIE LA EXECUTARE SAU CONTESTATIE LA EXECUTARE

Un mic sfat ,

Ce-mi recomandati sa aleg opozitia sau contestatia la executare .In fapt Firma X emite B.O la ordin cu data scadenta , dar la data scadenta nu a reusit sa aiba suma disponibila in cont . Mai tarziu creditoarea semneaza un acord de plata pe care firma X il respecta . Ulterior creditorul se razgandeste si investeste B.o -ul. Ce parere aveti ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 01:49, 11 Decembrie 2010
Pai cand creditoarea a semnat un acord de ce nu s-a avut in vedere recuperarea BO emis initial, anularea (retragerea lui) si emiterea unui nou BO conform noului acord incheiat.
Cererea se intituleaza contestatie la executare.
Asta inseamna ca termenul este de 15 zile sau tot de 5 zile intocmai opozutiei la executare ?
Pai cand creditoarea a semnat un acord de ce nu s-a avut in vedere recuperarea BO emis initial, anularea (retragerea lui) si emiterea unui nou BO conform noului acord incheiat.

A refuzat acest lucru , dar e greu de probat ....sfat?
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
dea_80, utilizator
Pai lasa sa ceara incuviintarea executarii silite.
Trebuie sa-ti faca executorul somatie cambiala...daca nu o face e mancat....desfiintezi tot.
Ai acordul creditorului, firma X s-a tinut de plati cred.
Opozitie la executare, tot ce e pe bilete la ordin...in 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Opozitie la executare bo Irina S. Irina S. Pot invoca in cadrul opozitiei la executare faptul ca sumele din BO si pentru care s-a inceput executarea silita au fost achitate? (vezi toată discuția)
Bo avalizat intr-un folosit intr-un contract de credit in care nu exista acest mod de garantare papati papati Buna ziua, sunt 3 BO emise de o societate comerciala si avalizate de asociati, completate de catre banca si cerute a fi executate impotriva avalilor, deoarece ... (vezi toată discuția)