Buna ziua, am primit astazi un plic ce continea ditamai surpriza #-o..amenda de 25000 ron pentru depasirea masei maxim admise pe axe a unei masini de la societatea noastra ce a fost cantarita (?) la trecerea frontierei intre Romania si Moldova. In procesul verbal se spune ca potrivit art. 61, alin. 1, lit. p societatea e amendata pentru depasirea masei (in loc de 9 tone aveam 10,18 t)...problema este ca din ce am vazut eu, alineatul respectiv se refera lapersonalul care are dreptul sa constate contraventiile..........poate cineva sa ma ajute cu un sfat unde sa caut eu pentru ce am fost amendat cu suma asta exorbitanta si eventual cum sa contest corect amenda??? va multumesc anticipat pentru solicitudine
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: este posibil ca o persoana juridica romana cu masini inmatriculate in romania sa isi faca o polita de asigurare CMR intr-un alt stat ??? si va rog sa faceti si trimiterea la textul legii care reglementeaza asta (imi place sa stiu cu ce argumentez B-))
multumesc anticipat.