avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea CMR
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea CMR

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: este posibil ca o persoana juridica romana cu masini inmatriculate in romania sa isi faca o polita de asigurare CMR intr-un alt stat ??? si va rog sa faceti si trimiterea la textul legii care reglementeaza asta (imi place sa stiu cu ce argumentez B-))
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:45, 7 Decembrie 2010
In principiu este posibil daca acel asigurator accepta preluarea in asigurare a autovehiculelor, iar asigurarea acopera toate responsabilitatile carausului, respectand Conventia CMR:
[ link extern ]
In completare : va trebui sa cunoasteti foarte bine deci sa traduceti corect textul referitor la conditiile de asigurare din polita CMR a firmei la care faceti asigurarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare cmr seby1 seby1 Am si eu o dilema. Voi numi cu litere \"participantii\" dilemei: A- expeditor marfa B- casa de expeditii C- transportator D- destinatar marfa Daca A ... (vezi toată discuția)
Transport filofteea filofteea S.C. din Romania cumpara utilaje din Italia in valoare de 500,000, Avand in vedere valoare mare cumparatorul asigura marfa, incheiand polita de asigurare. ... (vezi toată discuția)
Accidentul produs de sofer poate avea consecinte asupra firmei Serghei_B Serghei_B Am urmatoarea situatie: 1. In cazul unui accident in Suedia, unde soferul care conducea un tir era sub influenta alcoolului ( a iesit de pe autostrada, fara ... (vezi toată discuția)