buna seara..v-as fi profund recunoscatoare daca m-ati lamuri cu anumite aspecte de care nu sunt foarte informata.Sa incep cu inceputul...m-am angajat cu contract de munca de la data de 1 noiembrie 2012 (mentionez ca nu am mai fost angajata din iulie2010) si imi doresc sa raman insarcinata in aceasta luna. Tot ceea ce as vrea sa stiu este daca m-ar impiedica vreuna din situatiile care o sa vi le enumar mai jos sa obtin indemnizatia de crestere a copilului..acestea sunt:
-in cazul in care patronul ma baga in concediu fara plata(pe colegele mele le baga cate 2luni anual in concediu fara plata)
-daca sarcina este cu risc si dupa 2-3 luni de sarcina nu mai pot sa imi execut indatoririle de angajat
-daca nasc prematur..
Poate sa imi modifice ceva la contract sau sa imi faca ceva mismasuri ca sa nu iau pot sa iau maternitate?
de curand m-am despartit de cineva si nu vrea sa imi mai inapoieze diplomele de la scoala. ce as putea sa fac ca sa le iau de la el fara sa fie nevoie sa ma intalnesc cu el? exista o lege care sa il oblige sa imi returneze documentele? v-as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa ma lamuriti cu aceasta problema.