avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retinere ilegala de documente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retinere ilegala de documente

de curand m-am despartit de cineva si nu vrea sa imi mai inapoieze diplomele de la scoala. ce as putea sa fac ca sa le iau de la el fara sa fie nevoie sa ma intalnesc cu el? exista o lege care sa il oblige sa imi returneze documentele? v-as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa ma lamuriti cu aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:40, 8 Decembrie 2010
depuneti plingere penala ptr furt sau abuz de incredere, la politia unde isi are domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere bunuri magda4008 magda4008 Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema pe care o am. Fiul meu si-a deschis acum 2 ani un bar, iar anul trecut a intrat in insolventa. In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Fosta concubină a promis că-mi va permite să-mi iau bunurile personale achiziționate în timpul relației, dar acum refuză acest lucru. se poate considera că a abuzat de încrederea mea? oneway oneway Buna ziua, De curand am incheiat o relatie de concubinaj, mai lunga de cinci ani, in perioada concubinajului, am achizitionat un imobil impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii dupa concubinaj cristinan1985 cristinan1985 Buna ziua!! Am revenit cu noi intrebari legate de subiectul anterior: despartirea dupa o relatie de concubinaj in care am investit foarte mult ... (vezi toată discuția)