avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate chitusilvia

Activitate chitusilvia

Eu am depus toate acestea ,dar firma a venit cu documente nesemnate ,nestampilate si spune ca am lucrat si pt alti in timpul programului si imi cere daune iar dupa cum decurge procesul la acest complet in care judecatoare este o tipa blonda ,grasuta la fata si tunsa scurt drept (am omis sa-mi notez numele)este c..... si as vrea sa stiu daca mai sunt si alti in situatia mea sa ne unim si sa solicitam schimbarea completului de judecata
Te sfatuiesc sa nu iti ei avocat ,eu am si degeaba,mai tare sunt stresata de situatie.Poti sa te reprezinti singura ,sa faci la prima infatisare precizari-asa se numeste documentul in care sa povestesti situatia ta si documentele pe care le ai sa le depui.iti faci totul in 3 exemplare Unul este la dosar tribunal,unul se da firmei la care ai lucrat,de asta trebuie sa ai 2 exemplare gand mergi la proces.Iar tu iti faci un dosar cu exemplarul tau ca sa stii ce ai scris anterior daca se lungeste mai mult procesul(patronii obisnuiesc sa spuna dupa ce isi vad sacii in caruta ca nu ai muncit,intarziai ,te invoiai,motive)Sunt modele de precizari ,intampinari pe internet
Succes
TRIMITE PRIN POSTA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA A FIRMEI LA TRIBUNALUL DIN LOCALITATEA RESPECTIVA.SCRIE LA SFARSIT CA PROCESUL SA SE JUDECE SI IN LIPSA.VEI PRIMI ACASA INSTIINTAREA DE LA TIBUNAL,SI EU MA JUDEC PT 7 LUNI DE NEPLATA ASALARIULUI
Am fost directoare la o firma si angajatorii nu mi-au platit salariul pe 7 luni.am anuntat ITM nu a facut nimic ,i-am dat in judecata si am al 2 lea termen in decembrie acum .Necazul meu este ca am rata la VOLKSBANK cu ipoteca apartament si am primit somatie de executare silita ca nu am mai platit de 2luni jumatate rata si nici nu mai am de unde sa imprumut.Sunt constienta ca pana se va pronunta procesul si imi voi recupera banii voi pierde casa dar vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe administratora ca persoana fizica pt raul pe care mi la facut ,Banii pe care nu mi ia dat imi ajungeau 8 luni de rata