Am fost directoare la o firma si angajatorii nu mi-au platit salariul pe 7 luni.am anuntat ITM nu a facut nimic ,i-am dat in judecata si am al 2 lea termen in decembrie acum .Necazul meu este ca am rata la VOLKSBANK cu ipoteca apartament si am primit somatie de executare silita ca nu am mai platit de 2luni jumatate rata si nici nu mai am de unde sa imprumut.Sunt constienta ca pana se va pronunta procesul si imi voi recupera banii voi pierde casa dar vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe administratora ca persoana fizica pt raul pe care mi la facut ,Banii pe care nu mi ia dat imi ajungeau 8 luni de rata
mergeti la banca si spuneti situatia in care va aflati, poate primiti prelungirea unui termen ptr. rata
orice persoana poate fi data in judecata,
poate fi dat in judecata firma care nu a achitat salariile si cereti si daumne morale si patrimoniale, pentru prejudiciu cauzat.
sper ca firma nu este in faliment, ca atunci trebuie sa va inscrieti la masa credala
succes.
Faliment
Pop Claudia
o firma in faliment cu un bun pe ea adica un cap tractor cand si cum se face vanzarea bunului cine decide acest lucru si cine face evaluarea bunului si cine ... (vezi toată discuția)