avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

o firma in faliment cu un bun pe ea adica un cap tractor cand si cum se face vanzarea bunului cine decide acest lucru si cine face evaluarea bunului si cine plateste toate acveste lucruri daca firma in faliment nu are banii multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:13, 14 Noiembrie 2011
Conform art.116 din L.85/2006 privind procedura insolventei, lichidarea bunurilor din averea debitorului se face de catre lichidator sub controlul judecatorului sindic, dupa finalizarea, de catre lichidator a inventarierii si depunerea raportului de evaluare.
In cazul falimentul se numeste un admnistrator judiciar (practician in insolventa) care va chema la masa credala creditorii dvs ptr impartirea activelor firmei (vanzarea capul tractor ramas).
ATENTIE se poate cere in cazul unor neregului in acte raspunderea administratorului.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
Flavius1984, utilizator
multumesc de raspuns firma are un an decand este in procedura de insolventa cat mai poate dura acest proces este un pic mai complicat procesul capul tractor care este inmatriculat pe firma este cumparat in rate iar firma de la care am cumparat masina nu mai exista ca persoana juridica adica a fost radiata dar inainte au vandut contractele unei alte firme dar aceasta nu a luat legatura cu lichidatorol si judecatorul a decis ca bunul este al firmei care este acum in faliment multumesc
...cine a decis ca bunul este al firmei???
judecatorul care se ocupa de caz si lichidatorul judiciar eu acest raspuns l-am primit bunul este platit 70 la suta este posibil sa fie asa cum zice lichidatorul ???

Alte discuții în legătură

Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)
Executare silita la societate aflata in reorganizare Amalia18_bv Amalia18_bv Buna ziua ! Am imprumutat o societate cu suma de 11000 euro, imprumut garantat prin gaj cu depsedare pe un cap tractor si o remorca (gaj fara deposedare). ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)