avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

o firma in faliment cu un bun pe ea adica un cap tractor cand si cum se face vanzarea bunului cine decide acest lucru si cine face evaluarea bunului si cine plateste toate acveste lucruri daca firma in faliment nu are banii multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:13, 14 Noiembrie 2011
din actele contabile nu reiese ca administratorul sa fi furat din firma pt ca el ca persoana fizica a creditat firma si mai are de recuperat destui de multi banii
...referitor la proprietatea bunului ...lucrurile nu cred ca stau asa,mai verificati edalascriptele din dosar,....iar referitor la faptul ca fostul administrator are de recuperat bani de la societate,inscrietiva la masa credala cu creanta,.....va da bine daca se incearca tragerea la raspundere a administratorului!!!Luati aminte!!!
ok multumesc de raspuns dar avand in vedere ca firma de la care a fost cumparat bunul a fost radiata la inceputul anului trecut ce drept mai au ei sa ceara bunul inapoi?????
....eeee vedeti cum sta treaba,ca incepem sa ne intelegem!!!firma de la care a fost cumparat bunul nu mai are nici un drept,...dar a vandut creanta unei alteia...si noua firma ....POATE.alteia.....deaceia v-am indrumat catre scriptele de la dosar...acola va elucidati si putem vorbi pe concret,nu pe presupuneri!!!
Daca societatea care a preluat contractul de la debitoarea radiata, a fost notificata de catre lichidator pentru a se inscrie la masa credala, nu a dat curs notificarii si nu a luat legatura cu lichidatorul, atunci a pierdut dreptul de a pretinde plata ratelor neachitate.
Daca lichidatorul judiciar a adus in fata judecatorului dovezi ca a notificat creditorul dar acesta nu a dorit sa ceara plata dreptului sau, judecatorul sindic poate decide vanzarea la licitatie a bunului respectiv si achitarea datoriilor din tabelul definit al creantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)