avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate musculita

Activitate musculita

Discuție despre_procura
Ce riscuri presupune pentru manadatar o astfel de procura?

Subsemnatul…………………….,imputernicesc pe doamna (ul) …………………, ,ca in numele meu si pentru mine, sa vanda oricarui va crede de cuviinta, persoana fizica sau juridica, la pretul si in conditiile pe care le va considera favorabile interesului meu, dreptul de propietate asupra terenului arabil in suprafata de……….. mp , situat in extravilanul comunei………….,
Terenul a fost dobandit prin reconstituire, in baza Legii nr…….., conform titlului nr……. Eliberat de comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de propietate asupra terenurilor……….
Declar pe propria raspundere, cunoscand consecintele penale pentru declaratii nesincere conform art 292 Cod Penal ca terenul descris mai sus nu este ipotecat sau grevat de sarcini si nu este in litigiu. De asemenea, declar ca nu am incheiat acte de instrainare in forma autentica sau sub semnatura privata cu privire la acesta.
In vederea aducerii la indeplinire a prezentului mandate, mandarul(a) mea va face orice cereri si declaratii, ma va reprezenta cu puteri depline inaintea tuturor autoritatilor juridiciare, publice, administrative, fiscale, organe de politie, personae fizice sau juridice, va rezilia contracte de arenda, va incasa arenda, va intocmi documentatia cadastrala si va intabula dreptul de propietate, va solicita si obtine actele necesare in vederea incheierii in forma autentica a contractului de vanzare-cumparare, va semna contractul de vanzare-cumparare in forma autentica, pricum si oriunde va fi nevoie, semnatura sa fiindu-mi opozabila
Prezentul mandate este gratuit si transmisibil.
Daca detin 0.5 dintr-un apartament impreuna cu fratele meu si locuiesc acolo si am o garsoniera pe care am inchiriat-o , cum se va calcula impozitul pe a doua lociunta?