avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate tudosevictorel

Activitate tudosevictorel

Multumesc. Am verificat si nu este.probabil voi cere alta adeverinta .
Buna ziua.sunt pensionat la limita de varsta din 2015. In anul 2019 am dus adeverinta cu salariile brute din toata perioada lucrata dar nu mi s-a recalculat nimic invocand legea. acum acea adeverinta este valabila pentru recalcularea din septembrie sau trebuie alta adeverinta? multumesc
ok . acest aspect vroiam sa stiu. multumesc
Buna ziua . As dori sa stiu daca la recalcularea pensiilor din septembrie beneficiez de cele 16 puncte aferente grupei 1 si 2 .Am iesit la pensie in 2015 la limita de varsta. MULTUMESC.
MULTUMESC
Mulțumesc aștept raspuns
Sora mea locuieste in Resita de peste 35 ani si este la pensie anticipata partial. Este nascuta pe 24 09 1961 si are 34 ani vechime in munca.Poate trece la pensie limita de varsta cu reducerea celor 2 ani ?RESITA fiind oras cu poluare conf.legii promulgate.
Răspuns la discuția Salarizare

Cornel Vasile a scris:

Conteaza brutul ,nu netul .... brutul este sub 3000 lei?

Conteaza netul caeu iau1700lei iar alții iau 2300lei. Și toți avem același brut de 3000lei ce este asa de greu de înțeles? Ei sunt plătiți pe cod caen 2511 iar eu nu. Este normal? Asta e întrebarea.
Discuție Salarizare
Sunt salariat la o firma ce are activitate construcții cod Caen 2511. Unii salariați au salariu 3000 lei brut și netul undeva la 2300lei,iar alții tot 3000brut sinet undeva la 1700lei.Este normal eu citind în lege ca toți ancajatii trebuie sa fie plătiți conform Caen 2511 inclusiv femeia de serviciu. Este posibila aceasta diferențiere sau ma duc la ITM?
Discuție Pensie
Mătușa mea este născută la data de 18 08 1954 și a lucrat 11 ani în sistemul agricol 8 luni șist public 9 luni șomaj. Are dreptul acum la o forma de pensie sau ajutor social ? Ce trebiie sa facă?