avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sora mea locuieste in Resita de peste 35 ani si este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sora mea locuieste in Resita de peste 35 ani si este la pensie ...

Sora mea locuieste in Resita de peste 35 ani si este la pensie anticipata partial. Este nascuta pe 24 09 1961 si are 34 ani vechime in munca.Poate trece la pensie limita de varsta cu reducerea celor 2 ani ?RESITA fiind oras cu poluare conf.legii promulgate.
Cel mai recent răspuns: tudosevictorel , utilizator 11:53, 8 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astept raspuns/interpretare de la CNPP.
Mulțumesc aștept raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am primit raspunsul.
Este la alegere:
-Pensie anticipata partiala pe art.65(1)
-Pensie anticipata partiala pe art.65(5)
Nu se poate trece da la 65(1), la 65(5).
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare eugenchis eugenchis Buna ziua. Sora mea este nascuta in 19-09-1958. Lucreaza din octombrie 1981. Locuieste in Baia Mare. Unde lucreaza va primi salarii compensatorii si doreste sa ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie conform noii legi eugenchis eugenchis Buna ziua.Cumnata mea ar dori sa insa la pensie(de orice fel) si nu stie daca poate. Este nascuta in 28-09-1958 si are 35 de ani in cimpul muncii,din care 1 an ... (vezi toată discuția)
Pensionari si probleme juridice muntea_ileana@yahoo.ro muntea_ileana@yahoo.ro Beneficiez de pensie anticipata partial si de reducere de 2 ani la varsta de pensionare din legea 213\\2020,mentionez ca sant de gen feminin si am 56 de ani ... (vezi toată discuția)