avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Sunt pensionat la limita de varsta din anul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Sunt pensionat la limita de varsta din anul 2015 .In ...

Buna ziua Sunt pensionat la limita de varsta din anul 2015 .In anul 2019 am dus la casa de pensii cu nr de inregistrare adeverinta de la OMV PETROM cu salariile brute din anii 1977 pana in 2001. pentru recalculare.Am primit raspuns negativ in care era invocata legea din acea perioada care se raporta doar la veniturile nete. As dori sa stiu acea adeverinta care se afla la dosarul meu este acum valabila sau trebuie adusa alta conf. anexa 6 din noua lege?
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
tudosevictorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:12, 28 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati raspunsul, aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile Am facut o sesizare la Petrom-OMV ptr.eliberarea unei adeverinte precum ca am activat in cadrul acestei companii 35 ani in conditii deosebite de munca ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie ContSters550964 ContSters550964 e adevarat ca in calculul pensie limita varsta NU se foloseste retributia bruta? multumesc. (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)